| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Hubbie92
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 22:31 Temat postu: |
|
|
Ja dostałem płytkę za co również publicznie dziękuję i to bardzo.
Kawałki znałem z koncertowych wersji i z powyższego linku jednak prawdziwe słuchanie muzyki to nie powinno być, że człowiek wybiera kawałki na necie i sobie posłucha gdzieś tylko ja to lubię sobie siąść, wrzucić do odtwarzacza i całość płytki posłuchać ustawione w odpowiedniej kolejności. Po raz kolejny byłem po prostu zajebiście zadowolony. Brakowało mi takiego rocka powiem szczerze i to bardzo. Słuchając tych współczesnych brzmień nie ma już tego uroku rocka, który charakteryzował wokalny tenor lekko niechlujnie śpiewający tak fajnie rockowo i doskonała kompozycja od strony muzycznej. Na płytce znalazłem wszystko czego szukałem. Ja jestem bardzo osobiście wymagający od muzyki, chociaż czasami zdarza mi się słuchać kichy ale to chyba jak każdy. W tym przypadku spotkałem się z brzmieniem, które jest na zajebiście wysokim poziomie pod każdym względem. Zrobiłem prawko i w niedzielę kupuję samochód i na pewno pierwsza płytka jaka będzie gościć w moim odtwarzaczu to będzie płytka Hush. Po raz kolejny muszę powiedzieć, że super robota od każdej strony. 2 kapele: Hush i Purpure Drape z tego forum na pewno zagoszczą na moich playlistach. Mam nadzieję, że niedługo będzie następna płytka nooo i dobrze by było też nagrać z trasy promującej krążek jakieś małe DVD, bo kawałki zajebiste to i trasa musi się udać. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za kawał dobrej muzyki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Wto Sie 10, 2010 22:07 Temat postu: |
|
|
"Powiedz,że pijesz że z Tobą nie żyjesz, że taplasz się w nędzy bo nie mam pieniędzy!!!"
"Kobieta" i "Idź precz" mega fajne. Po trzech rundach słowa i motyw zapadają w pamięci:)
Resztę już wyżej napisali...
Well done! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|