| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
disappearing_one

|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 22:03 Temat postu: nieprzeczytane posty... |
|
|
witam
po paru miesiącach forumowego niebytu powróciłem z hukiem na parę dni . z niesłychaną radością ujrzałem, iż czeka na mnie kilkaset nieprzeczytanych postów . zacząłem przeglądać o czym to rozmawiali easyvoice'owicze pod moją nieobecność. oczywiście wszystkiego na raz nie udało mi się przejrzeć. więc zalogowałem się ponownie, a tutaj widzę, że nieprzeczytanych postów brak... i dopiero teraz zobaczyłem, że to, co miałem za listę nieprzeczytanych postów jest tak w rzeczywistości (również z nazwy) listą postów od ostatniej wizyty . mam pytanie, czy istnieje możliwość zmiany tego? bo niestety podejrzewam, że podczas drugiego semestru na mojej uczelni również nie znajdę czasu na odwiedzanie jakiegokolwiek forum, jednocześnie wątpię, żebym miał aż tyle sił, by (już po wszystkich egzaminach) posiedzieć kilka dni bez przerwy (właściwie bez wylogowywania się) i przeczytać wszystko co nieprzeczytane.
pozdrawiam i czekam na odpowiedź  _________________ ten post nie wnosi nic do tematu... tak sobie nabijam... w chamski sposób... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cyrik
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 16:18 Temat postu: |
|
|
"jest taki mod" mod czyli modyfikacja do php, którą w miarę łatwo da się zainstalować - też by mi życie ułatwiła
adminie - jak tam - dałoby się ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Site Admin

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 11:54 Temat postu: |
|
|
| W najblizszym czasie forum bedzie odswiezane. Zadbamy przy okazji o nieprzeczytane posty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|