forum.easyvoice.pl :: Zobacz temat - nieprzeczytane posty...

EasyVoice

prosto o głosie

nieprzeczytane posty...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> Uwagi techniczne i centrum pomocy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
disappearing_one

PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 22:03     Temat postu: nieprzeczytane posty... Odpowiedz z cytatem

witam

po paru miesiącach forumowego niebytu powróciłem z hukiem na parę dni Smile . z niesłychaną radością ujrzałem, iż czeka na mnie kilkaset nieprzeczytanych postów Shocked . zacząłem przeglądać o czym to rozmawiali easyvoice'owicze pod moją nieobecność. oczywiście wszystkiego na raz nie udało mi się przejrzeć. więc zalogowałem się ponownie, a tutaj widzę, że nieprzeczytanych postów brak... i dopiero teraz zobaczyłem, że to, co miałem za listę nieprzeczytanych postów jest tak w rzeczywistości (również z nazwy) listą postów od ostatniej wizyty Confused . mam pytanie, czy istnieje możliwość zmiany tego? bo niestety podejrzewam, że podczas drugiego semestru na mojej uczelni również nie znajdę czasu na odwiedzanie jakiegokolwiek forum, jednocześnie wątpię, żebym miał aż tyle sił, by (już po wszystkich egzaminach) posiedzieć kilka dni bez przerwy (właściwie bez wylogowywania się) i przeczytać wszystko co nieprzeczytane.

pozdrawiam i czekam na odpowiedź Cool
Cyrik

PostWysłany: Pią Lip 23, 2010 16:18     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"jest taki mod" mod czyli modyfikacja do php, którą w miarę łatwo da się zainstalować - też by mi życie ułatwiła Smile

adminie - jak tam - dałoby się ? Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
admin
Site Admin

PostWysłany: Wto Sie 03, 2010 11:54     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W najblizszym czasie forum bedzie odswiezane. Zadbamy przy okazji o nieprzeczytane posty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> Uwagi techniczne i centrum pomocy Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: