forum.easyvoice.pl :: Zobacz temat - Płyta - hush.pl

EasyVoice

prosto o głosie

Płyta - hush.pl
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> RÓŻNOŚCI
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hubbie92

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 22:31     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja dostałem płytkę za co również publicznie dziękuję i to bardzo.
Kawałki znałem z koncertowych wersji i z powyższego linku jednak prawdziwe słuchanie muzyki to nie powinno być, że człowiek wybiera kawałki na necie i sobie posłucha gdzieś tylko ja to lubię sobie siąść, wrzucić do odtwarzacza i całość płytki posłuchać ustawione w odpowiedniej kolejności. Po raz kolejny byłem po prostu zajebiście zadowolony. Brakowało mi takiego rocka powiem szczerze i to bardzo. Słuchając tych współczesnych brzmień nie ma już tego uroku rocka, który charakteryzował wokalny tenor lekko niechlujnie śpiewający tak fajnie rockowo i doskonała kompozycja od strony muzycznej. Na płytce znalazłem wszystko czego szukałem. Ja jestem bardzo osobiście wymagający od muzyki, chociaż czasami zdarza mi się słuchać kichy ale to chyba jak każdy. W tym przypadku spotkałem się z brzmieniem, które jest na zajebiście wysokim poziomie pod każdym względem. Zrobiłem prawko i w niedzielę kupuję samochód i na pewno pierwsza płytka jaka będzie gościć w moim odtwarzaczu to będzie płytka Hush. Po raz kolejny muszę powiedzieć, że super robota od każdej strony. 2 kapele: Hush i Purpure Drape z tego forum na pewno zagoszczą na moich playlistach. Mam nadzieję, że niedługo będzie następna płytka nooo i dobrze by było też nagrać z trasy promującej krążek jakieś małe DVD, bo kawałki zajebiste to i trasa musi się udać. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za kawał dobrej muzyki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Radek

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 22:07     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Powiedz,że pijesz że z Tobą nie żyjesz, że taplasz się w nędzy bo nie mam pieniędzy!!!"Very Happy
"Kobieta" i "Idź precz" mega fajne. Po trzech rundach słowa i motyw zapadają w pamięci:)
Resztę już wyżej napisali...
Well done!Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arahnofobia

PostWysłany: Pią Mar 25, 2011 14:32     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiem, wolny zapłon. Smile

Bardzo dziękuję za płytę, świetna szata graficzna, profesjonalne wykonanie. Co do aspektu muzycznego... z pewnością muszę wyróżnić basistę. Koleś ma wspaniała technikę, feeling i brzmienie z górnej półki. Jeśli chodzi o całokształt to nie jestem zbyt kompetentny w swej opinii, bo nie słucham takiego gatunku muzycznego. Jeśli wasza muzyka ma sprawiać, że człowiek się lepiej czuje, ma lepszy humor, tupie nóżką w rytm perkusji i nuci słowa z Acarią - to zdecydowanie dopieliście swego. Pozdrawiam! My jesteśmy na etapie nagrań studyjnych dziewięcioutworowej płyty anglojęzycznej z myślą zagranicznej promocji. Jak tylko nagram zrobię podobną akcję co i Ty.

Pozdrawiam!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> RÓŻNOŚCI Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: