| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
vivienne

|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 12:37 Temat postu: Proszę o ocenę mojego nagrania |
|
|
Proszę przesłuchać całość i skrytykować jak idzie. Np. to, że mam denerwującą manierę - to też się dla mnie liczy.
http://www.youtube.com/watch?v=aPDsapo9I4g |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Radek
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 20:16 Temat postu: |
|
|
Może ja będę pierwszy...
Po tych dwóch nagraniach, które zamieściłaś można jedynie powiedzieć, że masz duży potencjał i "pociągającą" barwę z ciekawym vibrato!
Chyba najlepszą radą dla Ciebie w tym momencie byłoby abyś się zwyczajnie wzięła za ćwiczenia i określiła cel do którego zmierzasz.
Te nagrania dają zbyt mały obraz żeby powiedzieć coś więcej dlatego ja osobiście chciałbym usłyszeć Cię w jakimś klasyku rockowym, który wszyscy znają ale zaśpiewanym acapella bez żadnego podkładu w tle. Zwyczajnie ładnie i równo coś zaśpiewaj... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vivienne

|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 20:32 Temat postu: |
|
|
| Ooooch, kocham Cię! W końcu mi ktoś odpisał, tak jak chciałam. Proszę o propozycje, co mogłabym zaśpiewać, czysto i prosto. Tak, aby każdy mógł znać piosenkę i wyłapać błąd - a więc, jaka byłaby dobra? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|