| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sylwia Site Admin

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 15:47 Temat postu: Chętni do moderowania |
|
|
Drodzy użytkownicy forum easyvoice.pl
Szukam jednej lub kilku osób, która podejmie się moderowania na naszym forum. Ze względu na dużą ilość obowiązków zawodowych nie jestem w stanie na bieżąco opiekować się forum czy reagować, kiedy trzeba zrobić porządek
Jest ktoś chętny do pomocy? Propozycje kandydatów na moderatorów również mile widziane.
Pozdrawiam  _________________ Sylwia
EasyVoice
www.easyvoice.pl
www.firma.easyvoice.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pemi

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 18:13 Temat postu: |
|
|
Pani Sylwio nareszcie, dziękujemy
A tak poza tym to chętnie bym pomógł, jestem bardzo często na forum, z resztą prowadzę kilka innych for, więc bardzo chętnie
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katharsis

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 18:17 Temat postu: |
|
|
Ja też mogę, aczkolwiek nie wiem, czy to stosowna propozycja z mojej strony przy moim szczątkowym słuchu muzycznym , jednakże mam doświadczenie w moderacji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
disappearing_one

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 19:22 Temat postu: |
|
|
Zgłaszajcie się licznie przyszli moderatorzy, będzie na kim psy wieszać:P.
Ja w swojej internetowej karierze byłem moderatorem na jednym forum i nie wytrzymało ono tego (a właściwie to użytkownicy tego forum) :D. Nie chciałbym, żeby z tym się stało tak samo ;)
Sam pomysł bardzo dobry, bo użytkowników wciąż przybywa i niestety mam wrażenie, że dla wielu z nich easyvoice jest pierwszym forum... _________________ ten post nie wnosi nic do tematu... tak sobie nabijam... w chamski sposób... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ManieQSolista

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 20:19 Temat postu: |
|
|
Hmm... kuszące, kuszące- usunąłbym ten post w którym acaria pisze, ze nie mam cohones  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katharsis

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 22:27 Temat postu: |
|
|
Hmm. a jeszcze apropo forum... może by tak dobrze było zrobić podfora do działu "Wokalistyka":
- SLS
i
- CVT. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ManieQSolista

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 22:44 Temat postu: |
|
|
| Katharsis napisał: |
Hmm. a jeszcze apropo forum... może by tak dobrze było zrobić podfora do działu "Wokalistyka":
- SLS
i
- CVT. |
Chyba bezcelowe, skoro są naprawde duże tematy dotyczące tych technik i ewentualne pytania można zamieszczac tam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
disappearing_one

|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 00:48 Temat postu: |
|
|
I tak każdy nowy użytkownik jeśli nie zdecyduje się na przeglądnięcie forum założy nowy temat, jaki to on ma wielki nietypowy problem. Poza tym panowie zgłaszacie chęć moderowania, a piszecie w tym temacie nie na temat;P. _________________ ten post nie wnosi nic do tematu... tak sobie nabijam... w chamski sposób... |
|
| Powrót do góry |
|
 |