| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Katharsis

|
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 00:12 Temat postu: Edycja postów |
|
|
Na wielu forach jest coś takiego jak opcja Edytuj bądź Zmień, a tutaj nie. Czasem napiszę coś źle i nie zauważę tego, a później chciałbym poprawić, ale nie mogę. A takie małe błędziki wyglądają brzydko (ortografia, interpunkcja czy nawet pomyłki w bbcode) Czy możliwe byłoby pozwolenie użytkownikom na edytowanie swoich postów? To bardzo ułatwiłoby poprawne pisanie
Dziękuję |
|
| Powrót do góry |
|
 |
disappearing_one

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 11:49 Temat postu: |
|
|
opcja edytuj istnieje (w regulaminie forum było napisane, że my użytkownicy mamy do niej prawo). jednak nie zawsze mogę z niej skorzystać, np. post, który napisałem w dziale różności mogę edytować (usuwać chyba też), a te w dziale wokalistyka już nie.
prosiłbym, aby coś z tym zrobiono _________________ ten post nie wnosi nic do tematu... tak sobie nabijam... w chamski sposób... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gajcz
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 17:03 Temat postu: |
|
|
dopisuje sie do pruśb czasem takie żeczy się pisze że aż wstyd  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andrzej887
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 00:40 Temat postu: |
|
|
Ja też sie dopisuje.W moim poprzednim poscie chciałem cos zedytowac i sie nie da No ale dosyć biadolenia, trzeba się brać za czytanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Yooleck
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 16:44 Temat postu: !!! |
|
|
Proszę koniecznie umożliwić EDYCJĘ POSTÓW !!!! Często wpisujący się mylą i nie mają możliwości na poprawki. _________________ GG: 3161683 |
|
| Powrót do góry |
|
 |