| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mario
|
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 14:46 Temat postu: Od pewnego czasu nie chce się otwierac 2,3.. strona tematu. |
|
|
Od pewnego czasu nie mogę dostać się na kolejne strony danego tematu
tzn. jeśli dany temat rozwinął się np. na 3 strony mogę przeczytać tylko stronę pierwszą bo kolejne nie chcą się już załadować.
Czy ktoś ma podobnie?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo

|
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 08:24 Temat postu: Re: Od pewnego czasu nie chce się otwierac 2,3.. strona tema |
|
|
| mario napisał: |
Od pewnego czasu nie mogę dostać się na kolejne strony danego tematu
tzn. jeśli dany temat rozwinął się np. na 3 strony mogę przeczytać tylko stronę pierwszą bo kolejne nie chcą się już załadować.
Czy ktoś ma podobnie?? |
wlasnie co jest z tymi stronami?  _________________ ...when you sing, you feel free, like a bird... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
relenka
|
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 21:08 Temat postu: |
|
|
mozliwe ze poprostu sie nie zalogowaliście... _________________ My music- my life!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
disappearing_one

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 13:39 Temat postu: |
|
|
| relenka napisał: |
| mozliwe ze poprostu sie nie zalogowaliście... |
Fakt... Po zalogowaniu się można otwierać następne strony. Ale przecież forum czytuje także wiele osób niezarejestrowanych (sam też takim jeszcze dziś rano byłem). Osoby te szukają z reguły jakichś konkretnych informacji i czasami po prostu nie rejestrują się, bo nie mają na to czasu. Tutaj niestety czasami nie mogą obejrzeć całego tematu bez rejestracji i logowania się. Może jednak warto to zmienić? _________________ ten post nie wnosi nic do tematu... tak sobie nabijam... w chamski sposób... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katharsis

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 18:29 Temat postu: |
|
|
| disappearing_one napisał: |
| Może jednak warto to zmienić? |
Uważam, że rejestracja nie pochłania zbyt wiele czasu, więc bez przesady, poza tym jesteś tu niecały dzień i to, czy warto coś zmienić raczej okaże się po dłuższym pobycie na forum... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
admin Site Admin

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
Witam
Problem jest nam znany i będzie rozwiązany w przyszłości.
Staramy się czas jaki poświęcamy dla easyvoice.pl wykorzystywać jak najlepiej i niektóre rzeczy muszą poczekać.
Konieczność logowania na forum, nie jest celowym utrudnianiem życia dla użytkowników, lecz zabezpieczeniem przed spamem, który zaczął zalewać forum.
Do rozwiązania tego problemu rozważamy także zakup komercyjnego forum, tak aby forum było jeszcze lepsze. Ostateczne decyzje jeszcze nie zapadły, gdy tylko coś ustalimy - damy znać.
Co nie zmienia mojej opinii, że wazniejsze od samej techniki jest to co można na forum znaleźć.
pozdrawiam
Karol |
|
| Powrót do góry |
|
 |
disappearing_one

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 20:54 Temat postu: |
|
|
| Katharsis napisał: |
| (...)jesteś tu niecały dzień(...) |
Niecały dzień jestem tutaj jako zarejestrowany. Od jakiegoś roku czytywałem tu co nieco, gdy potrzebowałem jakichś informacji i wtedy bardzo denerwowało mnie to, że nie można otwierać kolejnych podstron.
| admin napisał: |
Witam
Problem jest nam znany i będzie rozwiązany w przyszłości.
Staramy się czas jaki poświęcamy dla easyvoice.pl wykorzystywać jak najlepiej i niektóre rzeczy muszą poczekać.
Konieczność logowania na forum, nie jest celowym utrudnianiem życia dla użytkowników, lecz zabezpieczeniem przed spamem, który zaczął zalewać forum.
Do rozwiązania tego problemu rozważamy także zakup komercyjnego forum, tak aby forum było jeszcze lepsze. Ostateczne decyzje jeszcze nie zapadły, gdy tylko coś ustalimy - damy znać.
Co nie zmienia mojej opinii, że wazniejsze od samej techniki jest to co można na forum znaleźć.
pozdrawiam
Karol |
Cieszę się, że administrator się wypowiedział oraz, że redakcja pracuje nad rozwiązaniem tego małego problemu (podkreślam małego). Jeśli możliwość otwierania kolejnych podstron tematu bez logowania spowodowałaby zalanie forum spamem, to lepiej tego nie zmieniać. _________________ ten post nie wnosi nic do tematu... tak sobie nabijam... w chamski sposób... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katharsis

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 22:24 Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Niecały dzień jestem tutaj jako zarejestrowany. Od jakiegoś roku czytywałem tu co nieco, gdy potrzebowałem jakichś informacji i wtedy bardzo denerwowało mnie to, że nie można otwierać kolejnych podstron. |
Hmmm, nie wziąłem tego pod uwagę, przepraszam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |