forum.easyvoice.pl :: Zobacz temat - Wyją...

EasyVoice

prosto o głosie

Wyją...
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> RÓŻNOŚCI
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
acaria

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 20:40     Temat postu: Wyją... Odpowiedz z cytatem

Jezu jak wyją w tym X-Factor... Żona ogląd a mnie szlag mało co nie trafił... Wszyscy jak jeden mąż. A ci z jury to są głusi jak pień. Nie mogłem się powstrzymać. Już jak ma być komercja to niech to robią lepiej. Chyba specjalnie tak dzisiaj chłopaki z realizatorki wywalili autotune wszystkim. Masakra. Zaraz Gienek będzie, to może mi uszy przeczyści.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ozzy

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 21:03     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czego się spodziewać po Polskim programie?
Co jak co, ale dzielą nas lata świetlne od średniego poziomu na zachodzie.
Powrót do góry
acaria

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 21:19     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

E tam... W Polsce też potrafią. Tylko jak jak ktoś ma śpiewać w obcym języku i nauczyć się tego w tydzień czy dwa to sorry... Tak się nie da. Trzeba czasu, ale to taki program to. Wiocha, że w Polsce nikt nie śpiewa po naszemu tylko w jakiś dialektach anglopodobnych.... W tym jest wiocha i tyle.

Gienek, też sadził lekkie boki, ale było cool. Rytm ma rewelacyjny i fajnie frazuje, ale jak będą mu wrzucać takiej kawałki w gardło jak Layla to padnie jak przecinak i zedrze se gardło. Trochę byłoby niżej i lepiej by zabrzmiał. Gór nie ciągnął tak jak trzeba, pod koniec było już dobrze, ale początek taki sobie. Ale i tak najlepszy Smile
Ozzy

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 21:25     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście masz rację, nie zaprzeczam, że są dobrzy wokaliści. Chodziło mi raczej o średni poziom ogółu wokalistów.
Powrót do góry
Hubbie92

PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 21:40     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gienek jedyny brzmi tam naturalnie. Te boki dodają mu uroku. Górki w Lejli były już na pograniczu skali, bardzo się zmordował co nie zmienia faktu, że miało to ten rockowy, niechlujny wyraz i było doskonałe. Ta co śpiewała ta rudawa w mundurku szkolnym też super zabrzmiała, z tymi zdjęciami nawet uszło w tle. Co do jury to Wojewódzki zaczyna pokazywać, że kozak to on jest w obgadywaniu za plecami ale jeżdżą mu tam jak nie wiem :p
Powrót do góry
Dking

PostWysłany: Pon Maj 02, 2011 09:08     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się ;D. Mnie aż uszy bolały.

Genek to tai stary rockowy wydrzymorda. Ma zajebistą interpretację i swój styl. Dla mnie to uosobienie artysty - on ma wszystko w dupie, liczy się tylko muzyka. A, że wali boki czasami... Kto nie wali ? Wink. On jest autentyczny, to widać i słychać. Niestety boję się, że może wygrać ten Szpak, który jeszcze jest dużo za słaby na wygraną.

No ale cóż, od dawna wiadomo, że mamy głuche społeczeństwo ;d
Caleb

PostWysłany: Pon Maj 02, 2011 20:01     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szpak ostro pojechał z Aerosmith, ciężko się tego słuchało. Szanse na wygraną ma duże, ale mam jednak cichą nadzieję, że nie wygra. Chociaż teoretycznie mało mnie to obchodzi bo nie jestem z X Factorem na bieżąco. Jak dla mnie ten program jest zbyt sztuczny i udawany. No, ale jeżeli miałbym kogoś wskazać swojego faworyta, to postawiłbym na Gienka.
Powrót do góry
devaitis

PostWysłany: Wto Maj 03, 2011 00:34     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po wywaleniu z tego programu Majewskiego przestałem oglądać

ale przesłuchałem sobie Areosmith Smile

hehe, tez to nagrałem chyba z pół roku temu, zdecydowanie lepiej nawet moim MLNem to wyszło Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> RÓŻNOŚCI Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do: