| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
acaria

|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 20:40 Temat postu: Wyją... |
|
|
Jezu jak wyją w tym X-Factor... Żona ogląd a mnie szlag mało co nie trafił... Wszyscy jak jeden mąż. A ci z jury to są głusi jak pień. Nie mogłem się powstrzymać. Już jak ma być komercja to niech to robią lepiej. Chyba specjalnie tak dzisiaj chłopaki z realizatorki wywalili autotune wszystkim. Masakra. Zaraz Gienek będzie, to może mi uszy przeczyści. _________________ http://myspace.com/hushpl
http://rockowespiewanie.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:03 Temat postu: |
|
|
A czego się spodziewać po Polskim programie?
Co jak co, ale dzielą nas lata świetlne od średniego poziomu na zachodzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
acaria

|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:19 Temat postu: |
|
|
E tam... W Polsce też potrafią. Tylko jak jak ktoś ma śpiewać w obcym języku i nauczyć się tego w tydzień czy dwa to sorry... Tak się nie da. Trzeba czasu, ale to taki program to. Wiocha, że w Polsce nikt nie śpiewa po naszemu tylko w jakiś dialektach anglopodobnych.... W tym jest wiocha i tyle.
Gienek, też sadził lekkie boki, ale było cool. Rytm ma rewelacyjny i fajnie frazuje, ale jak będą mu wrzucać takiej kawałki w gardło jak Layla to padnie jak przecinak i zedrze se gardło. Trochę byłoby niżej i lepiej by zabrzmiał. Gór nie ciągnął tak jak trzeba, pod koniec było już dobrze, ale początek taki sobie. Ale i tak najlepszy  _________________ http://myspace.com/hushpl
http://rockowespiewanie.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ozzy
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:25 Temat postu: |
|
|
| Oczywiście masz rację, nie zaprzeczam, że są dobrzy wokaliści. Chodziło mi raczej o średni poziom ogółu wokalistów. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hubbie92
|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 21:40 Temat postu: |
|
|
| Gienek jedyny brzmi tam naturalnie. Te boki dodają mu uroku. Górki w Lejli były już na pograniczu skali, bardzo się zmordował co nie zmienia faktu, że miało to ten rockowy, niechlujny wyraz i było doskonałe. Ta co śpiewała ta rudawa w mundurku szkolnym też super zabrzmiała, z tymi zdjęciami nawet uszło w tle. Co do jury to Wojewódzki zaczyna pokazywać, że kozak to on jest w obgadywaniu za plecami ale jeżdżą mu tam jak nie wiem :p |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dking

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 09:08 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się ;D. Mnie aż uszy bolały.
Genek to tai stary rockowy wydrzymorda. Ma zajebistą interpretację i swój styl. Dla mnie to uosobienie artysty - on ma wszystko w dupie, liczy się tylko muzyka. A, że wali boki czasami... Kto nie wali ? . On jest autentyczny, to widać i słychać. Niestety boję się, że może wygrać ten Szpak, który jeszcze jest dużo za słaby na wygraną.
No ale cóż, od dawna wiadomo, że mamy głuche społeczeństwo ;d _________________ Udaję, że myślę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Caleb

|
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 20:01 Temat postu: |
|
|
| Szpak ostro pojechał z Aerosmith, ciężko się tego słuchało. Szanse na wygraną ma duże, ale mam jednak cichą nadzieję, że nie wygra. Chociaż teoretycznie mało mnie to obchodzi bo nie jestem z X Factorem na bieżąco. Jak dla mnie ten program jest zbyt sztuczny i udawany. No, ale jeżeli miałbym kogoś wskazać swojego faworyta, to postawiłbym na Gienka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
devaitis
|
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 00:34 Temat postu: |
|
|
po wywaleniu z tego programu Majewskiego przestałem oglądać
ale przesłuchałem sobie Areosmith
hehe, tez to nagrałem chyba z pół roku temu, zdecydowanie lepiej nawet moim MLNem to wyszło  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|