| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 11:02 Temat postu: Technika Speech Level Singing, jakieś materiały? |
|
|
Witam,
Poszukuję fachowych materiałów nt. techniki SLS, bym mógł zacząć jej naukę, a bardzo mnie ona zainteresowała. Jestem ciekaw rezultatów. Na warsztaty narazie nie mam pieniędzy ani czasu, tak więc idealnym rozwiązaniem na chwilę obecną byłoby pouczyć się tej techniki z jakichś ebooków, opracować, czy artykułów. Dysponuje ktoś takimi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
catherine_
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:17 Temat postu: |
|
|
wpisz w emule hasło : seth riggs albo speech level singing, powinien Ci wyskoczyc plik zip z mp3 i ksiazka. Jak nie to daj znac:) _________________ www.imago.xh.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukasz

|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 07:55 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo

|
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 12:31 Temat postu: |
|
|
witam
ja tez chcialbym prosic - jesli to mozliwe - o jakies materialy odnosnie SLS...
mieszkam w malym miejscie, a w poblizu nie ma zadnego nauczyciela spiewu, najblizszy jest ponad 100 km od mojego miejsca zamieszkania i podobno jest strasznie drogi... a odnosnie e-mula - niestety nie uzywam, gdyz nie chodzi on na moim kompie, sam nie wiem czemu jesli ma ktos jakis link do uploadu z tymi materialami, prosze, niech poda, bede bardzo wdzieczny  _________________ ...when you sing, you feel free, like a bird... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo

|
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 12:44 Temat postu: |
|
|
| pablo napisał: |
witam
ja tez chcialbym prosic - jesli to mozliwe - o jakies materialy odnosnie SLS...
mieszkam w malym miejscie, a w poblizu nie ma zadnego nauczyciela spiewu, najblizszy jest ponad 100 km od mojego miejsca zamieszkania i podobno jest strasznie drogi... a odnosnie e-mula - niestety nie uzywam, gdyz nie chodzi on na moim kompie, sam nie wiem czemu jesli ma ktos jakis link do uploadu z tymi materialami, prosze, niech poda, bede bardzo wdzieczny  |
_________________ ...when you sing, you feel free, like a bird... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
catherine_
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pablo

|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 14:36 Temat postu: |
|
|
ma ktos moze te materialy z innego zrodla? ze stron podanych powyzej nie b ylem w stanie ich sciagnac, gdyz pasmo caly czas bylo zajete, a teraz one nie dzialaja... pomocy, PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS......... _________________ ...when you sing, you feel free, like a bird... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|