forum.easyvoice.pl :: Zobacz temat - Technika Speech Level Singing, jakieś materiały?

EasyVoice

prosto o głosie

Technika Speech Level Singing, jakieś materiały?
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> WOKALISTYKA
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łukasz

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 11:02     Temat postu: Technika Speech Level Singing, jakieś materiały? Odpowiedz z cytatem

Witam,
Poszukuję fachowych materiałów nt. techniki SLS, bym mógł zacząć jej naukę, a bardzo mnie ona zainteresowała. Jestem ciekaw rezultatów. Na warsztaty narazie nie mam pieniędzy ani czasu, tak więc idealnym rozwiązaniem na chwilę obecną byłoby pouczyć się tej techniki z jakichś ebooków, opracować, czy artykułów. Dysponuje ktoś takimi?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
catherine_

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 16:17     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wpisz w emule hasło : seth riggs albo speech level singing, powinien Ci wyskoczyc plik zip z mp3 i ksiazka. Jak nie to daj znac:)
Łukasz

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 07:55     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie używam e-mula, więc będę wdzieczny, za upload na np. www.speedyshare.com, www.rapidshare.com Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
Łukasz

PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 07:55     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Łukasz napisał:
Nie używam e-mula, więc będę wdzieczny, za upload wszelkich materiałów na np. www.speedyshare.com, www.rapidshare.com Smile
Powrót do góry
pablo

PostWysłany: Sro Cze 13, 2007 12:31     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
ja tez chcialbym prosic - jesli to mozliwe - o jakies materialy odnosnie SLS...
mieszkam w malym miejscie, a w poblizu nie ma zadnego nauczyciela spiewu, najblizszy jest ponad 100 km od mojego miejsca zamieszkania i podobno jest strasznie drogi... a odnosnie e-mula - niestety nie uzywam, gdyz nie chodzi on na moim kompie, sam nie wiem czemu Crying or Very sad jesli ma ktos jakis link do uploadu z tymi materialami, prosze, niech poda, bede bardzo wdzieczny Smile
pablo

PostWysłany: Pią Cze 15, 2007 12:44     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pablo napisał:
witam
ja tez chcialbym prosic - jesli to mozliwe - o jakies materialy odnosnie SLS...
mieszkam w malym miejscie, a w poblizu nie ma zadnego nauczyciela spiewu, najblizszy jest ponad 100 km od mojego miejsca zamieszkania i podobno jest strasznie drogi... a odnosnie e-mula - niestety nie uzywam, gdyz nie chodzi on na moim kompie, sam nie wiem czemu Crying or Very sad jesli ma ktos jakis link do uploadu z tymi materialami, prosze, niech poda, bede bardzo wdzieczny Smile

catherine_

PostWysłany: Sob Cze 16, 2007 15:29     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

prosze Was bardzo:
oto link do cd1 na mp3 z techniką SLS:

http://www.megaupload.com/pl/?d=U5XQ0PLS

cd2

http://www.megaupload.com/?d=KEWC724B

ale trzeba podobno poczekać na tym serwisie, bo cos im sie knoci. Ja zauploadowalam, wiec powinno byc ok za pare godzin

Pozdrawiam
pablo

PostWysłany: Czw Lip 05, 2007 14:36     Temat postu: Odpowiedz z cytatem

catherine_ napisał:
prosze Was bardzo:
oto link do cd1 na mp3 z techniką SLS:

http://www.megaupload.com/pl/?d=U5XQ0PLS

cd2

http://www.megaupload.com/?d=KEWC724B

ale trzeba podobno poczekać na tym serwisie, bo cos im sie knoci. Ja zauploadowalam, wiec powinno byc ok za pare godzin

Pozdrawiam

ma ktos moze te materialy z innego zrodla? ze stron podanych powyzej nie b ylem w stanie ich sciagnac, gdyz pasmo caly czas bylo zajete, a teraz one nie dzialaja... pomocy, PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.........
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum forum.easyvoice.pl Strona Główna -> WOKALISTYKA Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Skocz do: