| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Patrycjaaricia

|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 11:47 Temat postu: Najgorsze wykonania zawodowcow - linki |
|
|
Tutaj ku poprawie humoru mozemy wrzucac linki z nagraniami tak fatalnych wystepow jak np ten:
http://www.youtube.com/watch?v=UYy1MXlQA3M
i od razu czlowiekowi lepiej  _________________ A moje sny jak ptaków klucz, lecą posłusznie do celu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CaveSoundMajster

|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 14:20 Temat postu: |
|
|
Kurna, jestem coś cienkim krytykiem, jeżeli chodzi o innych...
Nie moja muza, a tego gościa po raz pierwszy słyszę, więc najpierw był zonk w reakcji na ruchy, ciuszki i melodyjki ziomka... Ale potem jakoś tak niechcący mi się spodobało, strasznie egzotyczny gościu, nic dziwnego że robi karierę na wschodzie, w realiach j-popowych itp. A strasznie mnie fascynuje obcość kultury wschodu (do której trzeba zaliczyć też i rosję, nie tylko azjatów, co sobie właśnie uświadomiłem), obcość której nie są w stanie zakryć żadne new-age. Nawet chłam wschodni mnie wciąga, jako fenomen społeczny, coś co za nic nie przebiłoby się w zachodnich mediach, a tam osiąga szczyty popularności. Błogosławić internet że można podglądać, co się dzieje tam daleko.
(choć notabene wielkie, pełne rozmachu widowiska chińskie mnie przygnębiają bo przypominają mi o mariażu kapitalizmu z totalitaryzmem)
Jedyny moment w którym słyszę rażące potknięcia to 4 - 4.40 min. Ale nie jest to nic, czego na jego miejscu bym się strasznie wstydził, co najwyżej nauczka na przyszłość.
Sory za offtop i że zepsułem koncepcję tematu D. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gover

|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 19:35 Temat postu: |
|
|
| Kurcze obawiam się o mój słuch i czucie muzyczne, ale nie słyszę tam jakichś większych potknięć Oo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patrycjaaricia

|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 19:42 Temat postu: |
|
|
moze dlatego ze ja znam te piosenki na pamiec i mam porownanie z lepszymi jej wykonaniami, ale przykladowe momenty to 4:15 i 4:36 _________________ A moje sny jak ptaków klucz, lecą posłusznie do celu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hubbie92
|
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 20:12 Temat postu: |
|
|
| Dla mnie to jest normalny występ na żywo na przyzwoitym poziomie... |
|
| Powrót do góry |