| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jesse
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 17:09 Temat postu: Cześć, pomocy! : ( |
|
|
Cześć jestem tutaj nowy .. kocham muzyke, kocham śpiewać.
Natomiast mam problem ! Wolałbym.. i chciałbym abyście mi w nim pomogli
Otusz : Nie jestem chory, nie mam kaszlu, nie boli mnie całe gardło.. tylko jego prawa strona , nie moge połykać śliny , czuje ze coś jest w srodku , ale nie moge tego zlikwidować.. próbowałem popijać , jeść chleb.. , i nadal to coś jest wewnątrz mojego gardła. Nie przeszkadza mi to w spiewie , bądz w mowie, ale boli gdy po jakimś czasie nic nie jadłem ani nie piłęm.. i połykam śline.. wtedy to bardzo drażni:/ Nie mam kataru, nie mam gorączki.. nie widze u siebie żadnych objaw choroby;/ a coś nie tak jest z gardłem..Proszę pomożcie... : ( |
|
| Powrót do góry |
|
 |
atka

|
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 15:31 Temat postu: |
|
|
dziwna sytuacja
zapytaj moze nauczyciela od SLS
skontaktuj sie z foniatrą .... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arturek123

|
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 02:42 Temat postu: |
|
|
| Powiększony migdał tak myśle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
peewe
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 19:42 Temat postu: |
|
|
Od tygodnia jestem na kuracji antybiotykowej w zwiazku z infekcja gardla.
Gardło mam juz w porządku tyle tylko ze musze jeszcze przez tydzien jechac na antybiotyku. Czy w takim razie moge juz wrocic do cwiczen czy nalezy w pelni wyleczyc infekcje? Zwrcam sie do osób którzy byli w podobnej sytuacji. _________________ Nie wierzę w talent, lecz silną wolę i determinację w dążeniu do celu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hubbie92
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 20:26 Temat postu: |
|
|
| Ja bym sobie darował. Lepiej wcale nie zaśpiewać niż się prześpiewać. Każdy nauczyciel Ci powie, że nie ma sensu nauka z chorym gardłem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patrycjaaricia

|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 20:50 Temat postu: |
|
|
Chyba lepiej poczekac. Przeciez Ci sie nie spieszy nigdzie. _________________ A moje sny jak ptaków klucz, lecą posłusznie do celu... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
peewe
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 21:20 Temat postu: |
|
|
Nie ma to jak determinacja  _________________ Nie wierzę w talent, lecz silną wolę i determinację w dążeniu do celu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
peewe
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 19:32 Temat postu: |
|
|
Jestem po 10 dniowej kuracji antybiotykowej od której zakończenia minęło już trochę czasu. Nie zmieniło się nic poza brakiem gorączki Moje gardło jest nadal opuchnięte i czerwone a "wolne" od zajęć wokalnych się skończyło. W środę mam ważny mini występ trwający 45 min, myślę że sobie poradzę. Ale czy takie wyzwanie dla chorego gardla bardzo mu zaszkodzi?? _________________ Nie wierzę w talent, lecz silną wolę i determinację w dążeniu do celu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |