| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sylwia Site Admin

|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 22:49 Temat postu: KSIĄŻKA O CVT W JĘZYKU POLSKIM. CHĘTNI - ZGŁASZAJCIE SIĘ! |
|
|
Do wszystkich zainteresowanych książką o CVT w polskiej wersji językowej
Przekład jest gotowy, jednak aby książka znalazła się w druku musi znaleźć się spora grupa osób zdecydowanych na zakup książki, której przybliżony koszt wyniesie 250 zł. Jest to cena, która wynika z warunków ustalonych przez twórców techniki.
Wraz z zakupem książki, na podstawie unikalnego kodu identyfikacyjnego, otrzymujemy dostęp do działającej on-line i na bieżąco aktualizowanej bazy danych dźwięków kobiecych i męskich na stronie completevocaltechnique.com.
Informacja jest wiarygodna – pochodzi od Kasi Idzikowskiej, która jest jedyną osobą w Polsce z dyplomem CVT, największego w Europie instytutu wokalnego w Kopenhadze oraz autorką polskiej wersji książki Catherine Sadolin pt. „Complete Vocal Technique”.
Chętni proszeni są o wpisywanie się w tym wątku.Proszę o wpisy TYLKO ZDECYDOWANYCH OSÓB!!!
Zgłaszam się jako pierwsza chętna. Kto jeszcze?
Ps. Mam nadzieję, że ta informacja ucieszy osoby, które w ostatnim czasie pytały mnie mailowo o możliwość zakupu polskiej wersji książki – przepraszam, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na każdego maila. _________________ Sylwia
EasyVoice
www.easyvoice.pl
www.firma.easyvoice.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Caleb

|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 17:15 Temat postu: |
|
|
Cóż za świetna nowina Komputer mi się sfajczył i przez miesiąc czasu nie miałem dostępu do internetu Odpalam dziś nowy sprzęt a tu informacja o polskiej wersji Complete Vocal Technique. Mam stare wydanie książki z 2000 roku w wersji angielskiej wraz z CD ,ale z chęcią zakupię polską edycję z kluczem aktywacyjnym do biblioteki wokalnej.
Tak więc również wpisuję się na listę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Oppelg
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 21:13 Temat postu: |
|
|
Zglaszam sie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gizmorock
|
Wysłany: Czw Maj 21, 2009 23:36 Temat postu: |
|
|
ja również na pewno zakupię |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kejzi
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 10:30 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie:)
Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych polską wersją książki o przesłanie info (mię i nazwisko, adres mailowy) na mój adres: multilengua@gmail.com.
To ułatwi mi informowanie wszystkich na bieżąco. Mam nadzieję, że zbierze się nas szybko odpowiednia ilość osób i książka pojawi się na rynku polskim.
Pozdrawiam,
Kasia Idzikowska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adammus
|
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 16:51 Temat postu: |
|
|
| chętny 100% |